Χρόνια Πολλά - Stixakia Eyxes Gia Xronia Polla Sthn Katerina Onomastikh Giorth Filotimo Rocks : Ότι ζητά η καρδούλα σου κι΄ ότι ποθεί η ψυχή …

Αγαπημένε σταύρο, να έχεις την υγειά σου και να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου! Eíste énas alithinós fílos, gi 'aftó parakaló na min alláxei poté! Καλή επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σου, αργυρώ μου! Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Να είσαι γερή και τυχερή!

Φαντασιώνεστε ότι θα γιορτάσετε γενέθλια σε ένα κλαμπ με πούρα και ακριβά ποτά αλλά το πιθανότερο είναι να φάτε πίτσα βλέποντας ταινία στο σαλόνι. Eyxes Gia Onomastikh Giorth Kai Xronia Polla Oi Kalyteres Eyxes
Eyxes Gia Onomastikh Giorth Kai Xronia Polla Oi Kalyteres Eyxes from www.asteiatoras.gr
Καλή επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σου, αργυρώ μου! Να είσαι γερή και τυχερή! Χρόνια όμορφα και λαμπερά όπως κι εσύ, αργυρούλα μου! Ότι ζητά η καρδούλα σου κι΄ ότι ποθεί η ψυχή … Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που. Αγαπημένε σταύρο, να έχεις την υγειά σου και να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου! Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection. Σταύρο, ευχόμαστε με πολλή αγάπη όλα τα …

Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που.

Σταύρο, ευχόμαστε με πολλή αγάπη όλα τα … Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, " happy birthday ") Στείλτε τα πιο όμορφα χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που. Happy birthday, happy name day; Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection. Να είσαι γερή και τυχερή! Χρόνια όμορφα και λαμπερά όπως κι εσύ, αργυρούλα μου! Καλή επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σου, αργυρώ μου! Σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλιά για τα γενέθλια σου! Να τα εκατοστήσεις και να περάσεις τέλεια ό,τι και να κάνεις σε αυτή την μοναδική μέρα για σένα. Αγαπημένε σταύρο, να έχεις την υγειά σου και να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου!

Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Να είσαι γερή και τυχερή! Χρόνια όμορφα και λαμπερά όπως κι εσύ, αργυρούλα μου! Καλή επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σου, αργυρώ μου! Happy birthday, happy name day;

Ότι ζητά η καρδούλα σου κι΄ ότι ποθεί η ψυχή … Xronia Polla Elenh Eyxes Poy 3exwrizoyn
Xronia Polla Elenh Eyxes Poy 3exwrizoyn from hara.gr
Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Να είσαι γερή και τυχερή! Σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλιά για τα γενέθλια σου! Φαντασιώνεστε ότι θα γιορτάσετε γενέθλια σε ένα κλαμπ με πούρα και ακριβά ποτά αλλά το πιθανότερο είναι να φάτε πίτσα βλέποντας ταινία στο σαλόνι. Χρόνια όμορφα και λαμπερά όπως κι εσύ, αργυρούλα μου! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που. Αγαπημένε σταύρο, να έχεις την υγειά σου και να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου!

Φαντασιώνεστε ότι θα γιορτάσετε γενέθλια σε ένα κλαμπ με πούρα και ακριβά ποτά αλλά το πιθανότερο είναι να φάτε πίτσα βλέποντας ταινία στο σαλόνι.

Στείλτε τα πιο όμορφα χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν! Καλή επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σου, αργυρώ μου! Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection. Να είσαι γερή και τυχερή! Ότι ζητά η καρδούλα σου κι΄ ότι ποθεί η ψυχή … Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που. Φαντασιώνεστε ότι θα γιορτάσετε γενέθλια σε ένα κλαμπ με πούρα και ακριβά ποτά αλλά το πιθανότερο είναι να φάτε πίτσα βλέποντας ταινία στο σαλόνι. Να τα εκατοστήσεις και να περάσεις τέλεια ό,τι και να κάνεις σε αυτή την μοναδική μέρα για σένα. Eíste énas alithinós fílos, gi 'aftó parakaló na min alláxei poté! Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλιά για τα γενέθλια σου! Χρόνια όμορφα και λαμπερά όπως κι εσύ, αργυρούλα μου! Αγαπημένε σταύρο, να έχεις την υγειά σου και να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου!

Να είσαι γερή και τυχερή! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που. Σταύρο, ευχόμαστε με πολλή αγάπη όλα τα … Ότι ζητά η καρδούλα σου κι΄ ότι ποθεί η ψυχή … Καλή επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σου, αργυρώ μου!

Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Xronia Polla Niko Picmix
Xronia Polla Niko Picmix from img1.picmix.com
Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, " happy birthday ") Happy birthday, happy name day; Αγαπημένε σταύρο, να έχεις την υγειά σου και να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου! Σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλιά για τα γενέθλια σου! Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection. Φαντασιώνεστε ότι θα γιορτάσετε γενέθλια σε ένα κλαμπ με πούρα και ακριβά ποτά αλλά το πιθανότερο είναι να φάτε πίτσα βλέποντας ταινία στο σαλόνι. Να είσαι γερή και τυχερή! Να τα εκατοστήσεις και να περάσεις τέλεια ό,τι και να κάνεις σε αυτή την μοναδική μέρα για σένα.

Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection.

Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection. Σταύρο, ευχόμαστε με πολλή αγάπη όλα τα … Στείλτε τα πιο όμορφα χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν! Αγαπημένε σταύρο, να έχεις την υγειά σου και να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου! Να τα εκατοστήσεις και να περάσεις τέλεια ό,τι και να κάνεις σε αυτή την μοναδική μέρα για σένα. Eíste énas alithinós fílos, gi 'aftó parakaló na min alláxei poté! Σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλιά για τα γενέθλια σου! Φαντασιώνεστε ότι θα γιορτάσετε γενέθλια σε ένα κλαμπ με πούρα και ακριβά ποτά αλλά το πιθανότερο είναι να φάτε πίτσα βλέποντας ταινία στο σαλόνι. Happy birthday, happy name day; Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που. Καλή επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σου, αργυρώ μου! Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, " happy birthday ")

Χρόνια Πολλά - Stixakia Eyxes Gia Xronia Polla Sthn Katerina Onomastikh Giorth Filotimo Rocks : Ότι ζητά η καρδούλα σου κι΄ ότι ποθεί η ψυχή …. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá) many happy returns: Eíste énas alithinós fílos, gi 'aftó parakaló na min alláxei poté! Χρόνια όμορφα και λαμπερά όπως κι εσύ, αργυρούλα μου! Χρόνια (chrónia, " years ") + πολλά (pollá, " many ") interjection. Σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλιά για τα γενέθλια σου!

LihatTutupKomentar